kezdőlap oldaltérképNyugat- Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. - 9700 Szombathely, Kőszegi u. 23. Tel.: 06 94 / 342-983, 06 94 / 500-780, Fax: 06 94 / 500-786
  • A Regionális Fejlesztési Holding csoport tagjai, köztük a Nyugat-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. szakmai támogatásával és tőkebefektetésével valósul meg a hévízi Bone Vita Egészségügyi Centrum. A nukleáris medicina regionális területi ellátását célzó beruházás közel 1,2 milliárd forintba kerül. A 44 ágyas egészségügyi intézményben hatékony diagnosztikai és terápiás eljárásokat végeznek majd a betegeknek beadott legkorszerűbb készítményekkel.
  • A megújuló energiaforrások alkalmazása egyre nagyobb teret nyer életünkben, az energiaellátásban játszott szerepük, a környezetünkre az energiaárak alakulására gyakorolt hatásuk emelik a figyelem középpontjába.A Nyugat-Pannon Zrt. befektetői részvételével megalakult, fertődi telephelyű Pellet Produkt Energiahordozó és Kereskedelmi Kft. az elsők között kíván gyártani egy ma még Magyarországon kevésbé ismert, biomassza alapanyagú energiahordozót, a pelletet. A pelletáló üzem létesítéséhez és a technológia megvalósítása érdekében biztosítottunk forrásokat.
  • A Nyugat-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. tőkebefektetéssel finanszírozza a vas megyei Bioprojekt Kft. innovatív ötleteit. A cég a biológiai növényvédelem számos területén folytat kísérleti kutatásokat, növényvédő szereket fejlesztenek és gyártanak. A tulajdonosok célja, hogy az európai piacokon bevezetésre kerüljenek az újonnan kifejlesztett termékeik, mint a mikrobiológiai növekedés-fokozó készítmények, melyek például a biodízel alapanyagát biztosító növények gyorsabb érését segítik.
  • Speciális szolgáltatást végez, az újonnan alapított IINTER SAFE Biztonságtechnikai Kft. A GDL cégcsoporthoz tartozó vállalkozás tevékenysége fő irányvonalát a korszerű iratkezelés határozza meg, ezen túl ügyvitelszervezői megbízásokat is teljesítenek. A Nyugat-Pannon Zrt. tőkebefektetése révén, Pannonhalmán megvásárlásra került ingatlan egy újabb régióközpont kialakítására lesz alkalmas, amely a térség fejlődését segíti.
  • A Nyugat-Pannon Zrt. és a Pálmöb Asztalosipari és Kereskedelmi Kft., a Pannon Fa-és Bútoripari Klaszter tagja, amelyet a tagok a kölcsönös együttműködésre, szolgáltatásaik termékeik közös fejlesztésére hoztak létre. A klaszter által kitűzött célok megvalósulásához igazodóan finanszírozzuk a zalai régióban tevékenykedő "Pálmöb" Kft-t. A korábbi években megmunkáló gépeik beszerzéséhez biztosítottunk forrást, ez évben ingatlan korszerűsítésük és technológiai fejlesztésük megvalósulása érdekében, befektetőként közreműködtünk.
  • Pannonhalma Város Önkormányzatával, a település, fejlesztési lehetőségeiről tárgyal a Nyugat-Pannon Zrt. Ennek keretében már elkészült az a megvalósíthatósági tanulmány, amely a Pannonhalma város belterületén elhelyezkedő, "apátsági major" névvel jelzett ingatlanegyüttes komplex turisztikai célú hasznosítási lehetőségének vizsgálatára terjed ki oly módon, hogy az ingatlan jövőbeni funkciói igazodjanak az elsőszámú megrendelő, a Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság arculatához, valamint gazdasági tevékenységeihez, emeljék a Főapátság általános és gazdasági presztízsét. Ezzel párhuzamosan folyik a település belvárosának rehabilitációját elősegítő fejlesztések feltérképezése, melyet majd ROP forrásokból lehetne finanszírozni. Társaságunk nem csak pályázatíróként, hanem tanácsadóként és befektetőként is jelen kíván lenni a projektekben.